Чи з’явиться у Житомирі студентська поліклініка?

Електронна петиція Ради Студентського братства та студентського профкому ЖДУ імені Івана Франка щодо організації медичного обслуговування для всіх студентів м. Житомира на базі однієї з поліклінік, шляхом створення Студентської поліклініки коштом місцевого бюджету набрала необхідну кількість голосів.

У випадку позитивного вирішення цього питання міською владою буде створена можливість для всього студентства отримувати вчасно якісну медичну допомогу.

«До Вас звертаються Рада Студентського братства та студентський профком Житомирського державного університету імені Івана Франка, які представляють майже 4,5 тисячі студентів денної та майже 2 тис. заочної форм навчання. Після скорочення медичний пункт працює лише першу половину дня. У зв’язку з цим усувається можливість надання медичної допомоги як студентам, так і працівникам університету.

На сьогодні хворих студентів перенаправляють в Житомирську обласну дитячу лікарню (с. Станишівка), в інші медичні установи, через те, що не всі студенти мають житомирську реєстрацію. Студенти змушені їхати додому хворими.

Просимо вирішити питання щодо організації медичного обслуговування для всіх студентів м. Житомира на базі однієї з поліклінік, шляхом створення Студентської поліклініки коштом місцевого бюджету, адже така практика поширена в інших областях України.

Просимо Вас розглянути дану петицію та створити Студентську поліклініку для всіх студентів міста Житомира, - написав автор петиції Андрій Магалецький.

На даний час петиція знаходиться на розгляді.

Последнее изменение Вторник, 15/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework