На Житомирщині лісівники створять майже півтори сотні офіційних пунктів продажу новорічних ялинок

До продажу готові 669 тисяч ялинок та сосен, пише прес-служба обласного управління лісового та мисливського господарства.

Однак, як показує досвід минулих років, продати в період новорічних свят вдається в середньому 50 тисяч штук, про це розповідає Житомирська Хвиля.

Ціни на деревця в залежності від його висоти коливатимуться від 20 до 170 гривень. Середня ж ціна залишиться на рівні минулорічної – 35 грн.

Як і в попередні роки, відпуск новорічних ялинок буде здійснюватися з обов’язковим маркуванням самоклейними етикетками зі штрих-кодом, а також будуть використані пластикові бирки, призначені для маркування новорічних ялин.

Інформацію про походження деревця, де воно вирощене і чи легально заготовлене, кожен бажаючий може отримати на офіційному сайті Державного підприємства "Інноваційно-Аналітичний Центр" у розділі "Перевірка ялинки" за штрих-кодом з етикетки або бирки.

Біля контор лісництв, розсадників, на рекреаційних майданчиках, уздовж автошляхів області, на ринках сіл, селищ та міст лісогосподарські підприємства створять 149 торгівельних пунктів для реалізації зелених красунь.

Окрім того, в кожному лісгоспі визначено відповідальних осіб та консультативні телефони, за якими можна отримати необхідну інформацію про новорічні ялинки.

Інформацію про розміщення торгівельних майданчиків, відповідальних осіб держлісгоспів, номери телефонів для довідок тощо можна отримати і на офіційному веб-сайті Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Последнее изменение Четверг, 24/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework