У 2016 році на Житомирщині майже 394 тис. пенсіонерів своєчасно і в повному обсязі отримали виплати

Обласна колегія Пенсійного фонду України в Житомирській області пройшла вчора, 6 лютого у Коростені, участь у якій взяли голова правління Пенсійного фонду України Олексій Зарудний, заступник голови Житомирської облдержадміністрації Ярослав Лагута та керівництво району.

На засіданні були підведені підсумки роботи органів Пенсійного фонду України в Житомирській області за 2016 рік. За минулий рік забезпечено своєчасне і в повному обсязі фінансування виплат пенсій і грошової допомоги з урахуванням їх підвищень 393,8 пенсіонерів області, в тому числі 25,9 тис. пенсіонерів силових структур, повідомляє прес-служба Житомирської ОДА. 

Також зріс середній розмір пенсій на 136,26 грн або на 8,8% і станом на 1 січня 2017 і становить – 1 млн 682,63 тис. грн.

Голова правління Пенсійного фонду України Олексій Зарудний розповів про досягнення намічених планів на 2016 рік, окреслив основні завдання на новий 2017 рік, окремо зупинився на проблемних питаннях та наголосив на важливості роботи всіх ланок Пенсійного фонду України задля кращого обслуговування населення.

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Вторник, 07/02/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework