Житомирська школярка прочитала власний зворушливий вірш дружині Президента

Під час сьогоднішнього візиту до Житомира перша леді країни Марина Порошенко завітала до Житомирського екологічного ліцею №24. Її супроводжували голова Житомирської ОДА Ігор Гундич і міський голова Сергій Сухомлин.

Разом з учнями навчального закладу, які є дітьми учасників АТО, дружина Президента створила розділ про Житомирську область у «Книзі Миру». Школярі вклеювали у видання родинні фото та вписували побажання мирного неба для нашої країни.

«Ця книга — свого роду молитва за мир в Україні. Заповнюючи її, ми підносимо до неба свої молитви за нашу країну. Надзвичайно приємно бачити, що у нас підростає таке свідоме, небайдуже покоління. Дітки, бажаю вам гарно навчатися, щоб в майбутньому будувати нашу країну. Вона ваша, і від вас залежить її майбутнє. Якими ви будете фахівцями, як ви любитимете Україну, такою і буде наша держава», — наголосила Марина Порошенко.

Також учні ліцею подарували дружині Президента картину, вишиту однією зі школярок. Діти, які долучилися до написання розділу про Житомирщину в «Книзі Миру», отримали від Марини Порошенко пізнавальні книги.

Варто зазначити, що батьки багатьох школярів ліцею №24 є учасниками АТО. Тож учні, які взяли участь у сьогоднішньому заході, не з чуток знають, що таке війна. Увесь біль та сум, який переживають діти учасників АТО, можна було зрозуміти, коли школярка ліцею Ганна Литвинчук зачитала у присутності дружини Президента та перших осіб міста й області свій вірш.

Ось рядки з нього:
«…Боже ласкавий з високого неба
Послухай молитви й благання до тебе.
Не дай рідну землю розділити й забрати,
Не дозволь в Україні знов кров проливати.
Звертаюсь до тебе, остання надіє.
Країна убога, аж серденько ниє.
Захисти нас любов’ю і віру нам дай
Щиро молиться нині український наш край!»

 

Последнее изменение Пятница, 07/04/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework