В Коростені до осені планують реконструювати стадіон "Спартак"

Журналісти місцевого телебачення розповідають, що спортивний об'єкт повинен суттєво оновитися.

Зокрема, з'являться сучасні бігові доріжки:

"Планується п'ять бігових доріжок з поліпропіленовим покриттям. Один метр 22 сантиметри – стандартний розмір бігової доріжки. Фактично, загальна ширина становитиме шість з половиною метрів, повністю закриється асфальтове покриття", – розповів директор коростенського стадіону "Спартак" Олексій Гресь.

Великий обсяг робіт передбачений і на футбольних майданчиках – і для міні-футболу, і на основному полі, каже директор стадіону. Крім того, з'явиться ще й тренувальне поле:
"Вже завезли п'ять машин землі, обіцяють ще десять машин. Ця земля буде спрофільована, засіяна і маємо надію, що до кінця літа буде тренувальне поле, де і наші діти, і футболісти зможуть проводити тренування без обмежень".

В серпні цього року коростенський стадіон "Спартак" може стати домашнім для житомирського "Полісся" в іграх другої ліги чемпіонату України з футболу. Центральний стадіон у Житомирі – в стані багаторічної реконструкції. На початку лютого під час прес-конференції за підсумками перших ста днів роботи голова облдержадміністрації Ігор Гундич анонсував завершення реконструкції стадіону "Полісся" у 2017 році.

Джерело: Житомирська хвиля

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Вторник, 16/05/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework