Представники компанії-виробника «Airborne Systems» продемонстрували українським військовим свою продукцію

  На загальновійськовому полігоні ВДВ, що на Житомирщині відбулася практична демонстрація парашутних систем та різного обладнання, виготовлених провідною американською компанією-виробником «Airborne Systems».

  У заході взяли участь начальник Генерального штабу – головнокомандувач Збройних Сил України генерал-армії України Віктор Муженко, заступник Міністра оборони України генерал-лейтенант Ігор Павловський, командувач Високомобільних десантних військ ЗС України генерал-лейтенант Михайло Забродський, офіцери повітрянодесантних служб частин ВДВ.

  Нагадаємо, що американська компанія-виробник «Airborne Systems» є однією із найбільш великих та потужних виробників повітрянодесантної техніки, систем повітряної навігації та іншого спеціального обладнання в світі. За більше сотню років свого існування, компанія по праву завоювала авторитет якісною та надійною продукцією.

  Замовниками продукції компанії «Airborne Systems» – є біля тридцяти армій країн світу. Серед них – США, більшість країн Європи, Австралія, Саудівська Аравія, Індія, Таїланд тощо.

 За словами представників компанії «Airborne Systems», якщо Збройні Сили України стануть їхніми замовниками, то вони будуть зобов’язані також надати своїх інструкторів, повний сервіс ремонту та обслуговування даних парашутних систем. 

  – «Ми гарантуємо якість та надійність наших виробів, які багато років активно використовуються в багатьох провідних країнах світу», –повідомили представники компанії.

  Під час демонстрації, досвідчені офіцери та військовослужбовці ВДВ разом з інструкторами компанії «Airborne Systems» практично випробували різні моделі десантних парашутних систем, зокрема «Introdev», HI-5 та HI-6. Десантування було здійснено з вертольота Мі-8 та військово-транспортного літака Ан-26. Також були десантовані вантажні платформи «Fire fly», які за допомогою GPS навігації приземляються у необхідному районі.

  – Представлені на демонстрації десантні парашутні системи та інше обладнання компанії «Airborne Systems» – це дійсно високоякісна продукція, перевірена бойовими діями. Сподіваємося, що в подальшому вона надійде до частин ВДВ, – сказав командувач Високомобільних десантних військ Збройних Сил України генерал-лейтенант Михайло Забродський.

om 03071717 2

om 03071717 2 om 03071717 2 om 03071717 2

Всі Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework