Рятувальники вилучили тіло потопельника з копанки

  9 липня, близько 09:30, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога рятувальників по вилученню тіла людини з копанки. Трагічний випадок трапився у місцевій водоймі в с. Можари Овруцького району Житомирської області.

 

  На місці пригоди два рятувальники на надувному човні дісталися до потопельника, який знаходився на відстані близько 50 м. від берега та, зачепивши його за допомогою гака, дістали тіло з води. Глибина водойми у тому місці становила понад 2 м. Загиблим виявився 38-річний місцевий мешканець.

  Зі слів рибалок, які стали випадковими очевидцями, стало відомо, що чоловік пригнув у воду і, пропливши чималу відстань, просто зник із поля зору. Після цього вони відразу ж повідомили про це оперативно-рятувальну службу «101».

  Наразі остаточні обставини пригоди встановлюються фахівцями.

  Аби не допустити подібних життєвих трагедій, керівник рятувальної служби області Ігор Нікітчук звертається до мешканців області з проханням дотримуватися правил безпечного відпочинку на водних об’єктах! Зокрема, відпочивати слід тільки у спеціально відведених та обладнаних для цього місцях, де чергують рятувальні пости. Вкрай небезпечно купатися у місцях стихійного відпочинку, де не обстежене, не очищене від каміння, скла чи сторонніх предметів дно. Часто в таких місцях захід у воду не пологий, а з різкими обривами та підводними течіями. Забороняється заходити у воду зі швидкою течією та напідпитку.

  Будьте дуже обережні під час відпочинку на водоймищах. Аби він був для Вас і Ваших дітей безпечним, суворо дотримуйтеся порад рятувальників!

У ДСНС України у Житомирській області

Всі новини Житомира

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework