На Малинщині збили лося

  Нещасний випадок стався минулих вихідних на 82-му кілометрі автодороги «Київ — Ковель» за Новоселицею.

  Водій на смерть збив лося, який раптово вибіг на дорогу. Чоловік не постраждав, а авто доведеться ремонтувати.   Крім того, переповідають очевидці, через аварію зіткнулося й декілька фур, які у той момент рухалися цією ділянкою траси. Факт дорожньо-транспортної пригоди без постраждалих підтвердили в поліції, однак подробиці не відомі, пише mn.zt.ua.

  Натомість за словами районного мисливствознавця Сергія Бузенка, статистика ДТП за участю диких тварин у нашому районі невтішна — тільки за останні два місяці це вже п’ята загибель лосів на дорозі.

  Наприкінці червня, нагадаємо, на 83-му кілометрі цього ж автошляху житель Рівненщини теж на смерть збив сохатого.

  — Цього разу це була самка. Її, звісно ж, утилізували, адже споживати м’ясо мертвої тварини — небезпечно для здоров’я, — каже Сергій Бузенко. — Дуже шкода, що стаються такі надзвичайні події, адже поголів’я лосів на Малинщині й так не велике.

  Причин автопригод за участю диких тварин, додає мисливствознавець, може бути декілька. Очевидно, міграція диких копитних проходить саме цим автошляхом. Крім того, у вихідні інтенсивність транспортного потоку збільшується, а відповідних дорожніх знаків немає. Тож водії мають бути уважнішими, коли проїжджають повз лісову місцевість.

Всі новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework