В Олевську виявили цигарки з акцизною маркою ДНР. ФОТО

  Зранку 23 липня на території Олевського кооперативного ринку був затриманий підприємець з Рівненщини, який продавав цигарки з акцизною маркою самопроголошеної так званою «ДНР».

 Факт продажу був встановлений головою Спілки воїнів-учасників АТО Андрієм Івановим, його заступником Михайлом Мрочком та секретарем Спілки Володимиром Венгловським, які безпосередньо проінформували правоохоронців, - передає olevsk.com.ua.

  В рамках відпрацювання, за фактом продажу товарів з окупованої території, співробітниками Національної поліції Олевського ВП спільно зі співробітником СБУ Олевського району було проведено затримання горе-підприємця. Вуличний товар конфіскували, який разом з власником доправили до Олевського відділення поліції давати пояснення.

  Відомо, що підприємець з міста Сарни щотижня приїздив до Олевська реалізовувати різноманітні товари. Серед них цигарки відомої «Winston», які коштували близько 20-ти гривень. На пачках були написи німецькою мовою, тому ймовірно, що потрапили вони на непідконтрольні території у вигляді гуманітарної допомоги, а звідти нелегально були ввезені в Україну.

  Щоправда, на інших товарах інформації про погодження із самопроголошеної території виявлено не було. Тому звідки з’явилася контрабанда на Олевщині буде з'ясовувати поліція. 

  В свою чергу голова Спілки АТО зазначив, що разом з побратимами - учасниками АТО - буде тримати розслідування даної справи на контролі.

 «В той час, коли наші хлопці ціною власного життя захищають Україну від ворога, інші, в середині країни, організовують незаконні комерційні схеми, якими, в тому числі, здійснюють фінансування проросійських терористичних організацій», - зазначив Андрій Іванов.

ДНР

ДНР

Всі новини Житомира

 

Последнее изменение Вторник, 25/07/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework