Активіст: «Немає ніяких державних лотерей — на комп’ютерах встановлені програми звичайних гральних автоматів»

  Про це на своїй сторінці у мережі Facebook написав керівник Житомирського осередку ВГО «Національні Дружини» Олег Піонтківський. 18 серпня представники цієї організації перевірили близько 10 гральних закладів у нашому місті. Про результати перевірки Олег Піонтківський повідомив у своїй публікації, підкріплюючи інформацію фото та відео. 

   «″Національні Дружини″ сьогодні, 18 серпня, перевірили близько 10 закладів у місті Житомирі так званої "Української Національної Лотереї", яка насправді немає ніякого відношення до України, тому що її власником є іноземці й компанія зі 100% іноземним капіталом.

лотерея

  У відвіданих закладах "УНЛ", відкритих під назвами "Спорт‒лото", "Золота Підкова","Фаворит" тощо, ми переконалися, що там насправді немає ніяких державних лотерей — на комп’ютерах встановлені програми звичайних гральних автоматів, і відбувається гра в азартні ігри. Ліцензія у двох закладах, які нам її надали, була прострочена; більшість закладів відмовилися показувати нам ліцензію на проведення державної лотереї. Для інформування та застереження громадян, ми обклеювали гральні заклади "УНЛ" своїми листівками. Закликаємо житомирян не миритися з незаконим гральним бізнесом, лохотронами під вивіскою "УНЛ", які з’явилися в нашому місті на кожному кроці, та почати кампанію по їх закриттю», — пише у своїй публікації керівник Житомирського осередку ВГО «Національні Дружини».

  Ось які коментарі під дописом Олега Піонтківського:

гральні автомати

гральні автомати

гральні автомати

 Читайте також: Житомир планують очистити від наркотиків. ФОТО

Фото та відео зі сторінки Олега Піонтківського у мережі Facebook.

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework