Біля Житомирського агроекологічного коледжу облаштують майданчик для торгівлі квітами

  Саме таке рішення прийняли члени виконавчого комітету під час пленарного засідання, яке відбулося сьогодні, 20 вересня. 

  «На прийомі до голови звернулася група мешканців з мікрорайону Крошня, які здійснюють за адресою Покровська, 96 торгівлю квітами, що самі ж виростили. Виконуючи їх доручення, було створено цей проект рішення, який сьогодні розглядається на виконкомі.  У ньому КП  “Інспекції з благоустрою м. Житомира” пропонується облаштувати тимчасові місця для торгівлі квітами по вулиці Покровська, 96. Далі цьому ж підприємству пропонується дотримуватися громадського порядку, слідкувати за ним у місцях торгівлі, організувати торгівельні місця, прибирання тощо. Усе це прописано в проекті рішення, який пропонується вашій увазі», — зазначила на початку розгляду проекту рішення Тетяна Степаницька, заступник директора КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира».

  Окрім того, вона додала, що на зупинці біля Агроколеджу  вже, мабуть, років 20 мешканці, котрі живуть неподалік, продають квіти, що самі вирощують. А КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» планує зробити торговий ряд на десять місць, щоб люди не торгували з землі, під парканом.

  На зауваження членів виконкому з приводу випадків стихійної торгівлі на цій території, пані Тетяна відповіла: «Так, дійсно були випадки стихійної торгівлі. Ми складали протоколи через інциденти зі стихійною торгівлею.  Але люди організувалися і прийшли на особистий прийом, аби їм по-перше, дали можливість торгувати, по-друге, щоб місце для торгівлі облаштували так, аби був торговий ряд, аби були місця для відходів, а також, щоб після їх перебування територія торгівлі прибиралася».

  Члени виконавчого комітету виступили із пропозицією доповнити цей проект рішення пунктом, який гарантуватиме, що там дійсно будуть продавати «квіти, вирощені у власному господарстві», а не овочі, фрукти чи якусь іншу продукцію зі свого господарства. До того ж, у проект рішення додали доручення комунальному підприємству «Інспекція з благоустрою міста Житомира», аби воно розробило паспорт прив’язки для майбутнього майданчика торгівлі квітами, який буде затверджено вже на іншому засіданні виконкому Житомирської міської ради. Остаточне рішення було одноголосним: «за» цей проект, з усіма корективами, проголосували усі 19 присутніх членів виконкому (всього у складі виконкому 25 людей).

квітковий ринок

квітковий ринок

квітковий ринок

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework