На Житомирщині звільнено в запас 10 прикордонників – строковиків

   Під час шикування на стройовому плацу, перед будівлею прикордонного загону, сьогоднішні солдати, а завтра вже цивільні особи, попрощалися з Бойовим прапором та персоналом з яким пліч-о-пліч півтора роки несли нелегку прикордонну службу.

   Після спільного виконання Гімну України начальник прикордонного загону полковник Юрій Чернов подякував військовослужбовцям за службу та виконаний з честю обов’язок перед державою та українським народом: «Вами за період проходження служби зроблено вагомий внесок у справу охорони та захисту державного кордону. Своєю службою, сумлінним виконанням службових обов’язків Ви вписали нові строки до історії прикордонного відомства. Керівництво прикордонного загону відзначає, що у складних умовах, в цей нелегкий для країни час, жоден з вас, військовослужбовців строкової служби, не зрадив Військовій присязі, жоден не спасував перед труднощами, не проявив елементів боягузтва та малодушності. Ви з честю виконали свій військовий обов’язок, віддано служили українському народові».

  Підбиваючи підсумки служби командуванням загону було заохочено військовослужбовців, що йдуть в запас, почесними грамотами та висловлено сподівання, що отриманні під час служби знання та навички знайдуть своє гідне застосування в майбутньому цивільному житті.

  По добрій традиції на прикінці заходу Протоієрей Андрій надав благословення та освятив весь персонал Житомирського прикордонного загону.

       

Підготував Юрій Шахрайчук

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework