За дві доби на Житомирщині від зловживання алкоголем загинуло 3 осіб

  Статистика смерті людей від вживання спиртних напоїв дійсно вражає, майже щодня у місті Новограді-Волинському та районі вмирають люди, причинами смерті яких є зловживання алкогольними напоями.

  Протягом двох останніх діб на території Новоград-Волинського району померло троє осіб, при перевірці причин смерті яких встановлено факти зловживання спиртним за життя.

  Так, 20.11.2017 близько 12:15 год. в меліоративному каналі в полі за селом Анетою, Новгоград-Волинського р-ну виявлено труп місцевого жителя. Під час опитування жителів села поліцейськими було встановлено, що останній проживав сам, зловживав спиртними напоями, ніде не працював та останнім часом страждав нападами «білої гарячки». При огляді трупа ознак насильницької смерті не виявлено.

  21.11.2017 близько 21 години 45 хвилин за місцем свого проживання помер мешканець села Груд Новоград-Волинського району. Зі слів родичів останній зловживав спиртними напоями, хронічних захворювань не мав.

  21.11.2017 о 16 годині 25 хвилині за місцем свого проживання померла мешканка села Кленова, Новоград-Волинського району. Зі слів родичів зловживала спиртними напоями, хронічних захворювань не мала, на початку жовтня 2017 року перебувала в Новоград-Волинському ТМО з діагнозом алкогольна кома.

  До такої категорії людей державі діла не має, колись поширену мережу лікувально-трудових профілакторіїв було ліквідовано. Підвищенням акцизів на алкоголь теж справа не вирішується. Зрозуміло, що у більшості випадків залежні від алкоголю люди вживають самогонні вироби. А поки, що до природних смертей, втратами на війні, на дорогах, додається і ця причина, яка також впливає на депопуляцію населення нашого регіону.

Джерело: www.04141.com.ua

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework