Для чого встановили стовпці на Соборній площі? ФОТО

  Про це розповів заступник Житомирського міського голови 22 листопада у коментарі місцевим журналістам.

  «Стовпці на майдані Соборному ставляться для того, щоб тримати транспорт. Нині вони дуже доречні й тому, що вже скоро розпочнеться зимовий період, випаде сніг, може бути негода. Ми розуміємо, що можуть виникати питання по видимості дороги. Ряд водіїв вже сьогодні, коли нормальна видимість, порушують правила дорожнього руху, проїжджаючи коло по діагоналі. Тож стопці поставлені як раз для того, щоб позначити ділянку кола на круговому перехресті і у випадку, наприклад, снігопадів чи інших опадів, залишити організацію дорожнього руху зрозумілою усім його учасникам.

  Ще на стадії розробки проекту рішення ми планували встановлення цих стовпців саме перед початком зимового періоду, а не влітку, коли у цьому не було такої актуальності, як наприклад, зараз, коли вже зовсім скоро наступить зима. У снігову погоду видимість кола на єдиному у місті круговому перехресті може ускладнитися. Саме тому ми й вирішили вжити додаткових заходів у вигляді встановлення стовпців на майдані Соборному», — зазначив Дмитро Ткачук.  

  В той час коли одні водії дотримуються розмітки, інші їдуть просто навпростець по площі, порушуючи всі правила дорожнього руху. Про це не раз наголошували очевидці.

  На запитання журналістів «Чи не заважатимуть стовпці розчищати майдан Соборний зимою, коли там лежатиме сніг?»  заступник Житомирського міського голови запевнив: «З прибиранням взагалі не буде ніяких проблем.  Відстань між стовпцями така, що мала техніка матиме можливість проїхати між ними і розчистити там дорогу».

om 22111709 2

om 22111709 2 om 22111709 2 om 22111709 2 om 22111709 2

Катерина Дейнека

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework