МАФ на Короленка, який влітку з’явився за одну ніч, невдовзі буде працювати?

  У липні цього року ми повідомляли, що на вулиці Короленка (біля приміщення «Укрпошта») тільки-но з’явився МАФ. Все б нічого, але ж встановлювали його увечері, що аж ніяк не свідчило на користь його законності.

  Вже у четвер, 21 грудня, ця споруда потрапила в об’єктив кореспондента нашого сайту. На світлині видно, що МАФ вже встановлено, тож можна припустити, що його скоро планують відкрити. Варто зазначити, що там є накриття, як на деяких зупинках, під яким можна сховатися від негоди та від різних опадів.

  Читайте також: Власники скандального МАФу на Чуднівській завадили його демонтувати

  Нагадаємо, що коли споруду лише почали встановлювати, у липні цього року, голова ГО «Антикорупційний рух Житомирщини» Володимир Гірук на сторінці своєї спільноти у Facebook написав: «Законні МАФи в 9 годин вечора не ставлять. Вчора новенький з'явився на вулиці Короленка». Зазначимо, що тоді, на момент, коли наш кореспондент фотографував цей МАФ, біля нього нікого не було, жодних робіт на території, де він розташовується, не проводилося. Цілком ймовірно, як це зазвичай і буває у Житомирі, що дороблювали його знову ж таки вночі, і вже зранку люди бачити новий МАФ одразу ж біля зупинки, поряд з будівлею, де знаходиться «Укрпошта».

  Тоді в управлінні містобудування, архітектури та дизайну міського середовища Житомирської міської ради ніяк не прокоментували цю ситуацію.

 Читайте також: Депутат: Вкрали у пішоходів тротуар, у автомобілістів безпеку руху та у підприємців прибутки!

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework