Реформи у режимi NON-STOP: у Києвi вiдбувається пiдсумкова прес-конференцiя Геннадiя Зубка

  У вiвторок, 23 сiчня, в Києвi вiдбувається пiдсумкова прес-конференцiя Вiце-прем'єр мiнiстра-Мiнiстра регioнального розвитку, будiвництва та ЖКГ Геннадiя Зубка. Захiд розпочався о 12:00 та має назву «Реформи у режимi NON-STOP: децентралiзацiя, енергоефективнiсть, дерегуляцiя у будiвництвi». На прес-конференцiї присутнi й представники ЗМI iз Житомирщини.

  У своєму виступi Геннадiй Зубко акцентував i на реформi децентралiзацiї, лiдером з впровадження якої, мiж iншим, є саме Житомирщина, i згадав про опорнi школи, про Медiатеки, про «теплi кредити», про енергоефективнiсть, про спiвпрацю з iншими мiнiстерствами України тощо. Розповiв вiн i про прiорiтетнi плани Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України  на поточний рiк, на найближче майбутнє. 

  «Вперше за всю iсторiю незалежностi України ми маємо рiвний результат: 50% - державний бюджет та 50%-мiсцевi бюджети. Хочу наголосити, що в реформах важливо не лише ефективнiсть та результативнiсть, а й досвiд, якого вони допомагають набути...», - зазначив Геннадiй Зубко.

  Варто зауважити, що в сьогоднiшньому заходi беруть участь й iншi поважнi спiкери. Подробицi згодом в наступних матерiалах.

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework