Бабуся — для бійців АТО

  З Людмилою Дегтяренко ми познайомилися, коли вона розповсюджувала газети. Вдруге зустріла жінку в благодійній організації «Турбота про літніх в Україні» в м. Житомирі, де вона працює волонтером.

  З початком бойових дій на Сході України Людмила в’яже шкарпетки для воїнів АТО. Вже зв’язала 540 пар. — Було б і більше, — бідкається майстриня, — та немає ниток. Усі секонд­хенди обходила, скуповуючи в’язані речі та розпускаючи їх. А ще ж і своїм підопічним та жіночкам­волонтеркам зв’язала 20 пар домашніх тапочок. Буває, внук Сашко, з яким виконую домашні завдання, запитує: «Бабусю, ти закінчила в’язати пару? Бо я уроки уже зробив, час уже за Микиткою в садочок йти»...

  Сини Людмили Миколаївни Іван і Денис служать у 95­ій ОДШБ. Обидва були в зоні АТО. Серце матері не має спокою ні вдень, ні вночі, бо старший — і зараз там. Проте непосидючий характер, оптимізм та підтримка чоловіка Михайла додають сил та впевненості у собі.

  Людмила Миколаївна викроює час і двічі на тиждень відвідує бальний клуб «Ретро», який захоплює житомирян своїми виступами на відкритих майданчиках.

Джерело: zhytomyrschyna.zt.ua

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework