У мережі рідні шукають свідків вбивства старшого солдата Ілля Гайструк, який в цей день мав їхати в зону АТО

  Тіло Іллі Гайструка знайшли 12 вересня 2017 року на підвісному мості Старого Бульвару. О сьомій годині до районного відділення поліції надійшло повідомлення про загибель юнака. За офіційними даними, він сам вкоротив собі віку.

 

  Ілля у день смерті мав виїжджати разом із військовою бригадою в АТО. Хоча пройшло уже півроку, рідні досі не можуть оговтатися від трагедії. У справі дуже багато незрозумілих фактів. Наприклад, в мережі шириться інформація, що у хлопця були сліди на руках від мотузки, а батьків і досі тероризують колектори.

  Заклик із повідомленням про допомогу, родина розмістила у мережі Фейсбук.

   «ДОПОМОЖІТЬ!!!!! Шановні Житомиряни та гості міста!!! 12 Вересня 2017 року, вранці, в місті Житомирі, в парку відпочинку імені Гагаріна річки Тетерів, в районі мосту, був знайдений вбитим, старший солдат,  Гайструк Ілля, який в цей день мав їхати в зону АТО. Був вдягнений у військову форму, високого зросту, худорлявий, мав тату на лівій руці "ЗА ВДВ" та "Audaces fortuna juvat".
Хто був свідком, чи володіє будь-якою інформацією з даного приводу, прошу повідомити батьків або написати в приватні повідомлення!!!

  Заздалегідь дякую! Не залишайтеся байдужими!!!

  Мама Тереза 0630252042

  Дружина Віка 0985294717

  Максимально розповсюдити!!!», - йдеться у повідомлені.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework