Черговий тендерний скандал в Житомирі?

     Цього разу на сайті «Інсайдер Житомира» з'явилася інформація стосовно того, що 15 лютого Центральна міська лікарня №1 провела 2 тендери на будівельно-монтажні роботи.

 

   Згідно з поданими пропозиціями, перемогу в аукціоні на реконструкцію внутрішніх приміщень інфекційного відділення отримав ПРБФ «Комунальник», який запропонував найнижчу ціну - 3 374 134,00 гривень. Підприємство зареєстровано в Житомирі за адресою вул. Миколи Лисенка, 3, а його керівником є Корзун Андрій Миколайович. ПРБФ "Комунальник"  наразі здійснює реконструкцію стадіону «Спартак».

  Перемогу у тендері на реконструкцію санітарно-технічних мереж інфекційного відділення, згідно з поданими пропозиціями, має отримамити ТОВ «Аріадна-Полісся», яке запропонувало здійснити реконструкцію за 3 508 929,00 гривень. Наразі відбувається кваліфікація переможця. Підприємство зареєстроване за адресою м. Житомир, вул. Київська, 70 у 2016 році. Керівником є Примаченко Михайло Тимофійович.

  «За нашою інформацією, результатом даного аукціону зацікавилося Управління захисту економіки ГУ Національної поліції в Житомирській області. Наразі управління збирається вилучити усю тендерну документацію. Нам також відомо, що заступником директора ТОВ «Аріадна-Полісся» є родич одного з працівників управління капітального будівництва Житомирської міської ради», — йдеться в повідомленні сайту «Інсайдер Житомира».

Джерело: Інсайдер Житомира

Читайте також: Не магазин, а зоопарк: у відомому житомирському супермаркеті засікли пташку. ВІДЕО Не магазин, а зоопарк: у відомому житомирському супермаркеті засікли пташку. ВІДЕО

Читайте також: У Житомирі з’явилася іменна яма керівника житомирського КП «УАШ» Сергія Янушевича. ВІДЕО

Новини Житомира

 

 

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework