Співпраця з партнерами: місцеві центри та бюро правової допомоги отримали обладнання від ПРООН

   5 березня три місцеві центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги та бюро отримали оргтехніку на суму 650400 гривень, в рамках програми співпраці ПРООН «Відновлення та розбудова миру».

  Ноутбуки, мультимедійні проектори, фотоапарати, цифрові багатофункціональні пристрої, екрани допоможуть ефективніше та оперативніше виконувати щоденну роботу, втілювати в життя нові ідеї, працювати над важливими проектами. Обладнання передали Коростенському, Житомирському, Бердичівському місцевим центрам з надання БВПД та Хорошівському, Черняхівському та Андрушівському бюро правової допомоги.

  - Наше партнерство з місцевими центрами безоплатної вторинної правової допомоги, в рамках програми ПРООН «Відновлення та розбудова миру», є важливим перш за все для об’єднаних територіальних громад. Адже мешканці маленьких міст та сіл мають реалізувати своє право на правовий захист у суді. Місцеві центри та бюро допомагають покращити доступ до правосуддя соціально незахищеним верствам населення. Це вже не перша наша ініціатива, спрямована на покращення оснащення місцевих центрів. Минулого року ми передали меблі, смартфони та обігрівачі, - наголосила спеціаліст з мобілізації громад програми ПРООН «Відновлення та розбудова миру» у Донецькій, Луганській та Житомирській областях Жанна Чмут.

DP6

 Директори місцевих центрів вдячні міжнародним партнерам за допомогу.

  - Ми раді плідній співпраці з нашими міжнародними партнерами, які допомагають покращити матеріальне-технічне забезпечення місцевих центрів та бюро правової допомоги. Ми робимо важливу роботу, допомагаємо громадянам вирішувати питання у правовий спосіб. Щороку розширюється коло осіб, які мають право на безоплатну правову допомогу. І люди повинні знати, що можуть скористатися допомогою адвоката, послуги якого оплатить держава, співробітники центрів та бюро допоможуть скласти заяву до суду, нададуть правові консультації. Отримане обладнання необхідне нам у щоденній роботі, - впевнений в. о. директора Бердичівського місцевого центру з надання БВПД Андрій Архіпов.

Джерело: zhytomyr.legalaid.gov.ua

 

Последнее изменение Вторник, 06/03/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework