Лікарі прооперують відому житомирську волонтерку, щоб приховати шрам після поранення

 

   Внаслідок поранення, на обличчі Юлії лишився помітний шрам. Та, як повідомив народний депутат Борислав Розенблат, невдовзі на волонтерку чекає кілька складних операцій.

  "Шановні друзі, минулого року, 8-го березня, чарівна житомирянка попала під обстріл…Ворожий снайпер з крупнокаліберної гвинтівки, влучним пострілом в кабіну волонтерського автомобіля, поранив нашу Героїню, кавалера Орденів княгині Ольги II та III ступенів, мою помічницю Юлію Толмачову. Я не буду багато писати про те, як з допомогою таких же чарівних жінок, моїх колег - Оксани Корчинської, Тетяни Губи та Тетяни Ричкової нам вдалося витягнути Юлю з-під обстрілу і доправити спочатку в Дніпро, а потім в Київський військовий шпиталь… Головне – врятували!

  Я розумію, що для жінки її обличчя - це чи не найважливіше. Знаючи Юлю, її відвагу, хоробрість і силу духу, які вона проявляє з перших днів війни для захисту нашої Батьківщини, я пообіцяв зробити усе, аби відновити її чарівне обличчя. Обіцяв – виконую! Тому, друзі, давайте побажаємо Юлі Толмачовій успіху, адже на неї чекають надскладні операції! 

  Вірю, що через декілька тижнів будемо зустрічати нашу Юлю щасливою! Друзі, зичимо Юлі Толмачовій здоров’я і витримки у майбутніх складних операціях. Юля рятує наших хлопців, а ми будемо допомагати їй! Житомир – місто героїв, місто, що бореться за своїх!!!!", - написав Борислав Розенблат. 

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework