Житомирські перевізники заборгували майже 105 тис грн. за порушення умов договору

  Про це на своїй сторінці у Facebook написав депутат Житомирської районної ради Роман Мусійчук.

   «Житомирські перевізники не те що за валідатори заборгували майже 200 тисяч гривень, так вони мають несплачених актів за порушення умов договору на суму майже 105 тисяч гривень за 2017 рік.

  Пам'ятаєте епопею з підвищенням вартості проїзду до 5 гривень в маршрутках міста, де однією з умов була умова штрафних санкцій? Так от, показую вам результативність такої умови. Це тільки за 2017 рік, як вважаєте перевізники сплатили борги?

  Лідер по "насрати на рішення влади" як завжди ПП "Шеріфф", яке було ініціатором підвищення вартості проїзду та інтереси якого лобіювала влада, бо ж він купив 10 автобусів і тому вартість має бути не 3 а 5 гривень. Тепер цей перевізник як і решта інших не платять за порушення умов договору та валідатори. Тобто мають вони ту владу десь і на чомусь.

  Цікаво інше, два маршрути на які були складені штрафні акти на сьогодні не діють - це 47 ПП Шеріфф та 2 ТДВ Житомирське АТП 11827. Напевне їм борги влада списала.

  Маючи такі заборгованості перед містом, я чесно не розумію як чиновники та посадовці міської ради та комунальних підприємств можуть отримувати не те що значні зарплати, а ще і захмарні премії.

  Як ви вважаєте, на сьогодні перевізники мають борг за валідатори та несплачені штрафні санкції тільки за 2017 рік на 300 тисяч гривень, ЧИ БУДУТЬ ЗТЯГНУТІ З НИХ ЦІ КОШТИ?», - написав Роман Мусійчук.

n 2303182

n 2303182

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework