Житомирянка: «Створення Пластового молодіжного центру дозволить залучити додаткові ресурси»

    У цьому переконана Олена Ходюк, авторка петиції про утворення Пластового молодіжного центру Житомирської міської ради. Її вона розмістила на сайті електронних петицій 24 березня.

 

  «Пластуни м. Житомира ініціювали створення пластового молодіжного центру Житомирської міської ради. Центр створюється для сприяння всебічному розвитку молоді, реалізації її творчого потенціалу, забезпечення національно-патріотичного виховання та громадянської освіти, проведення заходів спрямованих на популяризацію здорового способу життя, організації змістовного дозвілля молоді та сприяння її волонтерській діяльності.

  Центр не вимагає залучення бюджетних коштів та об’єднає зусилля органів місцевого самоврядування, державної влади та інститутів громадянського суспільства у розвитку молоді. Створення центру дозволить залучити додаткові ресурси: інструкторів-волонтерів, кошти грантодавців, благодійних фондів, міністерств тощо, оскільки саме Пласт має міжнародний досвід, зв'язки з іншими скаутськими організаціями та міжнародними благодійними установами світу, сторічний досвід роботи з молоддю, а також фінансову підтримку держави. Розширимо можливості для розвитку нашої молоді разом! », — зазначається в тексті петиції.

    Нині звернення отримало вже 3,6% підписів від потрібної кількості. Наразі триває збір підписів. Підтримати петицію  можна тут.

 

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework