Колишнього бійця 30-ї бригади підозрюють у «фейковій» хворобі

 

  Справа в тому, що військовослужбовець Сергій Яценко свого часу проходив службу саме в 30-ій бригаді. Але нині є інформація, що для його лікування збираються кошти. Звісно ж, ті, хто цікавляться цим питанням, звертаються і до самої бригади, аби зібрати якісь дані про нього і, звісно ж, перевірити, чи дійсно ця людина потребує допомоги і чи він дійсно хворий.   

 Зокрема, на лікування Сергія Яценка готова виділити кошти БО «Благодійний фонд України». У самій 30-ій бригаді інформацію про те, що цей військовий дійсно колись проходив тут службу, підтвердили. Однак, в публікації, зробленій на офіційній сторінці бригади у Фейсбук, зазначено, що ті бійці, котрі служили разом з Сергієм Яценком, ознак хвороби в нього не помічали і не бачили, тож стверджувати, що тоді він хворів, там не можуть. Тож, давати чи не давати кошти на лікування цього військового, вже вирішувати саме благодійній організації «Благодійний фонд України». Саме на цьому наголосили в дописі представники 30-ї бригади. Для того, щоб не бути голослівними ми вбудували публікацію в матеріал та наведемо пряму мову, де детально описана ситуація та є коротка характеристика Сергія Яценка від тих, хто його знає і військових, з якими він разом служив.

  «БУТИ ЧИ НЕ БУТИ...

  Вже не вперше на сторінку бригади за останній рік звертаються люди з питанням, чи проходив у нашій частині службу військовослужбовець Яценко Сергій Миколайович і чи дійсно він потребує допомоги, яку збирає БО "Благодійний фонд України"? Чи справді він потребує матеральної допомоги на лікування нам не відомо, адже зв'язку з ним ми не маємо, але коротку характеристику по цьому військовослужбовцю можемо дати.

  Яценко Сергій Миколайович дійсно проходив службу в нашій бригаді з січня 2016 по квітень 2017 рр. Зі слів товаришів по службі та командирів, характеризується негативно, до виконання своїх посадових обов'язків ставився безвідповідально та мав постійні конфлікти як з товаришами, так і командирами, за що був переведений з одного підрозділу в інший. Ознак хвороби товариші не помічали, ба більше, — після звільнення з лав Збройних сил, неодноразово телефонував до підрозділу та звертався з проханням прийняти його назад на військову службу, на що отримував відмову, так як всі вже знали що то за людина.

  Тому, чи давати кошти представникам БО "Благодійний фонд України" для лікування Яценка Сергія Миколайовича, вирішувати звісно Вам, але зі слів військовослужбовців, які знають дану людину, то вони мають великі сумніви щодо такої потреби».

30126950 1764451750284928 6246412397339213824 n

  

 

 

     

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework