ЖДУ імені Івана Франка та Вища лінгвістична школа в Ченстохові (Республіка Польща) працюватимуть за програмою «Два дипломи», «Staż» та «В2 jęnzyk angelski / jęnzyk polski»

   Про це підписали угоду 4 квітня в. о. ректора ЖДУ імені Івана Франка Галина Киричук та ректор Вищої лінгвістичної школи в Ченстохові (Республіка Польща) Ярослав Копера.

 

  «Завдяки програмі „Два дипломи“ у студентів є можливість отримати рівноцінні дипломи Вищої лінгвістичної школи в Ченстохові та Житомирського державного університету імені Івана Франка. Також ми досягнули домовленостей щодо термінів навчання, погодження освітніх програм, навчальних планів, можливостей проживання студентів і їх соціального захисту на території Польщі. Для викладачів обговорено можливість наукового стажування в обсязі 180 годин, що сьогодні є однією з умов отримання статусу доцента чи професора в Україні. І, відповідно, мовної сертифікації сертифікованими викладачами Вищої лінгвістичної школи в Ченстохові для можливості отримання викладачами ЖДУ сертифікату В2 з іноземної мови», — розповідає в. о. ректора ЖДУ Галина Киричук.

ЖДУ 2

  Угода за програмою «Два дипломи» між ЖДУ імені Івана Франка та Вищою лінгвістичною школою в Ченстохові (Республіка Польща) відкриває можливості українським студентам отримати дипломи за напрямами: філологія (англійська, німецька), педагогіка (рання шкільна освіта, дошкільне виховання, опікунська педагогіка і ресоціалізація, навчання для нових потреб і технологій, суспільна педагогіка і педагогіка праці), PR і журналістика.

ЖДУ 3

 Нагадаємо, що наразі у рамках академічної мобільності в Поморській академії в Слупську (Республіка Польща) на семестровому навчанні перебуває 12 студентів ЖДУ імені Івана Франка, ще 3 здобувають освіту за програмою «Два дипломи».

ЖДУ 4ЖДУ 5Прес-служба ЖДУ ім. Івана Франка

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework