Міська влада Житомира не планує нових міських маршрутів в напрямку Мар'янівки

  Пільговики мікрорайону Мар`янівка у Житомирі не можуть скористатися своїм правом на безкоштовне перевезення у приміських маршрутках. Для цього їм потрібно долати кілометрові відстані до зупинки міського маршруту №25.

 

  Нагадаємо, в напрямку Києва до зупинки "Полісся", по якому їздив маршрут №2, залишилися тільки приміські маршрутки №106 та 121, але вони не перевозять пільговиків з Житомира. В цьому ж районі до гаражного кооперативу "Восход" возила міська маршрутка номер 40. Нині ж залишилася тільки 108-а.

  Жителі мікрорайону обурені таким ставленням до себе:

  Валерій Шуляк: "Сорокову маршрутку зняли, кажуть що в них проблеми. А так треба платити".

  Микола Ілюк: "У 108 маршруті треба платити. У 25 ні".

  Євген Паліжук: "Виходить так, що там люди, а тут не люди. Постійно гроші тут беруть. Уже давно це треба вирішити. Зверталися до суду. Є рішення суду, але не виконується".

  Натомість заступник Житомирського голови Дмитро Ткачук уже вкотре говорить про те, що вплинути на приміські маршрути міська влада не може. Проблему, на його думку, частково вдасться вирішити за рахунок впровадження "картки житомирянина:

  "Схема маршруту є неправильна. Вони повинні рухатися лише до міста, а не забирати в місті платних пасажирів. Так і виходить: власник 40 маршруту має лише збитки і не хоче обслуговувати цей маршрут. Картка житомирянина проблему цю вирішить частково. Перевізники будуть зацікавлені перевозити пільговиків. Адже гроші будуть зараховуватися на рахунки перевізників. Це проста і прозора система. За нею майбутнє".

  Разом з тим, Дмитро Ткачук також відзначив, що в напрямку мікрорайону Мар'янівка нових міських маршрутів наразі не планується.

Джерело: 103fm.com.ua

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework