Ялини, туї та квіти: активісти продовжили висадку дерев у парку Пам'яті Нескорених поблизу Новограда

  Волонтери, ветерани АТО і просто небайдужі громадяни продовжили висаджувати дерева у Парку Пам’яті Нескорених, який заклали рік тому.

   Парк знаходиться у десяти кілометрах від Новограда-Волинського в напрямку Житомира, біля повороту на село Кропивня,- про це повідомляє Novograd.city

  Цьогоріч, проект завдяки небайдужим людям продовжили.

  В суботу, 14 квітня, активісти висадили вічнозелені дерева, які безкоштовно надав Вадим Власов зі свого розсаднику.

  За словами учасників акції дерева висаджують, як символ пам'яті про воїнів, які загинули та гинуть за Україну на Сході у війні з російським агресором. 

  – Вигляд парку, кількість насаджень, чистота території залежать від нашої з вами пам'яті та шани, не лише на словах, до захисників, – говорять волонтери.

  У суботу небайдужі посадили 110 туй та ялин і квіти біля банера.

  – Парк зростає і квітне завдяки тим, хто не пошкодував свого часу та сил та зробив безкорисну справу. – З десятої ранку до восьмої вечора ми трудилися, щоб посадити дерева, страшно втомилися, але дуже задоволені зробленим, – зазначили учасники проекту.

  В акції взяли участь В'ячеслав Завистовський (ГО Самооборона), Володимир Павлюк (ветеран 10 ОМПБ), Михайло Романюк (ГО Самооборона), Дмитро Савчук (ветеран 10 ОМПБ),  Валентин Лібега (ГО Самооборона), Олександр Кармазін (ГО Самооборона, ветеран 10 ОМПБ),Костянтин (ветеран 10 ОМПБ), Віктор Лавренчук (ГО Самооборона), Тимур Абубакаров (ветеран 72 ОМБр), Агіл Насібов (ветеран 95 ОАЕМБр, ГО Самооборона), Олександр Суслін (30 ОМБр), Сергій (надав машину для перевезення), Артур (служба безпеки), місцеві мешканки Ірина, Ольга, Людмила, Олег – водій трактора з цистерною води (допомога Брониківськоі ОТГ). Організацію та паливо узяв на себе Олександр Кармазін.

  Нагадаємо, що торік будівництво нового парку розпочали на волонтерських засадах. Ініціатором благородної справи виступила громадська організація "Самооборона Новограда-Волинського". До активної участі у прибиранні території та висадки перших дерев долучилися представники громадських та релігійних організацій. Зокрема, СУВІ АТО та бойових дій (відокремлений підрозділ м. Новоград-Волинський), Свято-Михайлівський храм, ГО "Січ", об’єднання "Самопоміч", 54-ий окремий розвідувальний батальйон та інші.

n 1704183 2

 

Последнее изменение Вторник, 17/04/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework