Житомирянин: Поки ми вивчали пошкодження обох авто, дорожники, зрозумівши що ДТП трапилася по їх вині, просто зникли

   Вже так багато сказано, написано, обговорено про житомирські дороги, та й взагалі, житомирські шляхи, як громадянами, так і ЗМІ, що, здавалося б, дорожники повинні вже хоча б трішки задуматися над якістю своєї роботи, над сумлінним виконанням своїх обов'язків.

 

   Але ж ні...Це не про них. Ми зараз зовсім не говоримо про брак коштів, про те, що ремонт та приведення до ладу українських шляхів, зокрема й доріг Житомира та області загалом, — дуже дорого коштує, а наші дороги знаходяться просто в жахливому стані,  це все й так зрозуміло, це очевидні речі. Як би не сумно було констатувати, але це факт, наші реалії, від яких нікуди не дінешся. Ми зараз говоримо просто про людяність, про професіоналізм, про сумлінну та якісну роботу дорожників та всіх, хто працює а цій галузі. На жаль, часто доводиться бачити зовсім невтішну картину, як ті ж дорожники дійсно неякісно виконують свою роботу, халатно ставляться до своїх обов'язків. Більше того, такі безвідповідальні, халатні, непрофесійні дії іноді можуть навіть стати причиною ДТП...

   У цьому матеріалі ми хочемо розповісти про ДТП, яка трапилася нещодавно в Житомирі, і де учасниками були також і дорожники, які наносять розмітку на шляхи. Аварія трапилася 23 травня в межах вулиць Михайла Грушевського та проспекту Незалежності. Подробиці в дописах учасника цієї ДТП — Максима Ващенка.

  «У середу, 23 травня, близько 22:30 наше авто потрапило в ДТП.. Причиною того стали працівники приватної фірми з Кропивницького під керівництвом Управління транспорту, які проводили роботи з нанесення розмітки по вулиці Грушевського без спец. одягу і фішок.. Єдиним орієнтиром був дорожній знак, завдяки якому і сталась ДТП. При повороті з проспекту Незалежності на вулицю Грушевського, працівник стояв на подвійній суцільній спиною до напрямку руху і, повертаючись, поставив знак на полосу руху перед авто, а вже далі, як наслідок — екстрене гальмування, приліт "в жопу" Део Сенса, дві пошкодженні автівки і зіпсований настрій.. Поки ми вивчали пошкодження обох авто, дорожники, зрозумівши що ДТП сталось по їх вині, просто зникли, залишивши навіть незавершеним нанесення розмітки.. Згортанню їх операції позаздрили б навіть бійці ЗСУ.. За 5-6 хвилин вже не було нікого.. Приїхала поліція, але винуватців вже не було.. Тому прохання до Михаил Грищук, якщо у вас є інформація, то надайте відомості, хто саме 23.05.18 проводив роботи по вулиці Грушевського після 22:00 години і по якій причині вони не були оснащенні всім необхідним і найголовніше  — чому зникли з місця ДТП?!».

rozmitka 2

rozmitka 2

rozmitka 2

 

   Вже в одній з останніх публікацій Максим Ващенко зазначив:

  «В додаток до посту про ДТП і роботу приватної фірми з Кропивницького під керівництвом Управління транспорту, минув рік після того, як я писав про нанесення суцільної розмітки по вулиці Грушевсього і неможливості виїзду з прибудинкової території.. І що я бачу вчора.. Ту саму картину, що й рік тому.. Знову подвійна суцільна по всій вулиці.. Шановні проектанти, ви хоча б виїдьте-вийдіть на вулиці, де ви плануєте розмітку і подивіться, чи саме так має бути і трохи подумайте про людей, які мешкають і яким кожного дня ви створюєте дискомфорт своїми діями...»

rozmitka 5

rozmitka 6

rozmitka 7

   А ось вже думка іншого житомирянина, Романа Мусійчука, депутата Житомирської районної ради, керівника ГО «Захист прав споживачів громадського транспорту» з приводу цієї ситуації:

   «Все-таки я не розумію таку "рукожопість" і викидання грошей на вітер. Це просто рагульство якесь, навіщо наносити таку дорогу фарбу (а вона дуже дорога і з Сан -Франциско), на ділянку дороги, з якої знято асфальтне покриття і колись напевне, може покладуть новий асфальт!!? Ну, скажіть як це назвати? Це раціональне використання грошей? Мало того, що ці "художники" позамальовували всі розриви для поворотів, розворотів у місті. Ї***уті якісь.

   Вулиця Грушевського на фото, біля проспекту Незалежності. Саме те місце, де недавно ті художники спричинили ДТП і втекли».

rozmitka 8

rozmitka 9

   Невідомо, хто які висновки для себе зробить, чи будуть покаранні всі винні, і чи хтось нестиме відповідальність за свою халатність, але трапилася ДТП, з якої втекли дорожники. І це факт. А яке вже матиме продовження ця історія, цілком можливо, ми скоро дізнаємося. Або хоча б з часом стане відомо, як все завершилося.

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework