Надзвичайний і Повноважний Посол Франції в Україні Ізабель Дюмон відвідала позиції 30-ої бригади в зоні проведення ООС

  Вже стало традицією для 30 ОМБр зустрічати іноземних високоповажних гостей. Сьогодні, 4 червня,  із робочим візитом завітала Надзвичайний і Повноважний Посол Франції в Україні Ізабель Дюмон. 

  «Ми тут для того, щоб зібрати якомога більше інформації про ситуацію в даному регіоні, і в подальшому результативніше провести зустріч глав країн Нормандського формату, що плануємо зробити в недалекому майбутньому» - зауважила посол.

  Командир оперативно-тактичного угрупування «Схід» генерал-майор Олександр Красноок спільно з командуванням бригади проінформували гостей про реальний стан справ в зоні відповідальності частини та можливий хід розвитку подій відповідно до отриманих розвідувальних даних. Після короткого, але змістовного брифінгу офіцери Збройних Сил України спільно з іноземною делегацією вирушили на позиції, що знаходяться на підступах до української Мар’їнки.

  «Від себе особисто та від командування частини вдячний за те, що світова спільнота не стоїть осторонь проблем, які створила нашій країні Росія. Ми цінуємо таку позицію та всіляко сприятимемо міжнародній спільноті збирати об’єктивну інформацію стосовно того, що відбувається в Україні» - наприкінці зустрічі сказав командир 30 ОМБр полковник Гараз.

n 04061815 1

Прес-служба 30 ОМБр

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework