Володимир Тищенко із Житомирщини потребує допомоги, аби стати на ноги

   Страшна трагедія сталася у родині Тищенків з села Пилиповичі Новоград-Волинського району.

 

   Про це повідомляє сайт www.04141.com.ua.

  14 березня 2017 року невідома особа поблизу села Анета (Новоград-Волинський район, Житомирська область) скоїла наїзд на Тищенка Володимира, 1993 року народження та зникла з місця пригоди. Володимир близько 1,5 години, стікаючи кров'ю, пролежав на узбіччі дороги.

   Небайдужий водій автобусу, що рухався по маршруту Нововолинськ-Київ, зупинився біля безсвідомого Володимира, викликав швидку допомогу та поліцію.

   Хлопця з численними переломами було доставлено до Новоград-Волинського ТМО, 10 діб він не приходив до тями. Пізніше його направили в Житомирську обласну лікарню, де він перебував більше місяця. Лікарі спасли Володимиру життя, але, віддаючи останні гроші на лікування, родина була поставлена в скрутне матеріальне становище, матері Володимира довелося продати будинок і їх родина наразі проживає в орендованому помешканні. Поліція й досі не встановила винну в ДТП особу.

tisenko 5b2cf8398e458

   Медикам не вдається поставити Володимира на ноги, не зростається одна кістка на правій нозі. Потрібно провести чергову операцію в місті Києві, на яку в родини немає  коштів. В касу медзакладу потрібно внести лише офіційну оплату 16 тис грн, також необхідні будуть гроші на супутні витрати.

   Прохання небайдужих громадян матеріально підтримати родину Тищенків, перерахувавши кошти на картку Приватбанку сестри Володимира

   Тищенко Руслани Володимирівни 4149 4978 5685 3322.

   Телефон для довідок матері Володимира — Тищенко Тамари Петрівни: (098) 524‒38‒92.

Джерело: www.04141.com.ua

 

 

Последнее изменение Воскресенье, 24/06/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework