Прикордоннику за безперешкодний проїзд в пункті пропуску іноземець намагався дати неправомірну вигоду

  28 червня 2018 року в міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення «Виступовичі» на виїзд з України легковий автомобіль «ТОЙОТА» під керуванням  громадянина Литви з метою пришвидшення процедури оформлення та не проведення поглибленого огляду транспортного засобу запропонував прикордоннику відділу «Овруч» Житомирського загону неправомірну грошову винагороду в розмірі 50 євро.

  Військовослужбовець відповів відмовою, попередивши вищевказаного громадянина про кримінальну відповідальність.Факт відмови зафіксований у присутності співробітників внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби.

  В ході подальшого спільного з працівниками фіскальної служби поглибленого огляду автомобіля в особистих речах громадянина Литви виявлено приховані 2 срібні монети 1924 року та поштові марки в кількості 350 штук.

  Натомість не задекларовані предмети вилучено для проведення експертизи, а за фактом спроби надання неправомірної вигоди прикордоннику до Овруцького відділу Національної поліції направлено повідомлення.

Новини Житомира

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework