×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

10-річна Маргарита Ступак з Коростишева бореться з лейкозом і потребує підтримки

  Юна красуня на фото – Маргарита Ступак, якій всього 10 років, але випробування їй належить пройти зовсім не дитяче. Як повідомили «УНІАН-Релігії» в БФ «Надіюсь і вірю», Маргарита росла здоровою та щасливою дитиною. Дівчинка дуже артистична, з раннього дитинства займається танцями.

  Разом із колективом брала участь у конкурсах, готуючись до яких, займалася по 6 годин. Кілька місяців тому у Маргарити стала безпричинно підніматися температура. Стривожені батьки звернулися в поліклініку за місцем проживання. Дівчинка здала аналіз крові, результати якого дуже насторожили педіатра, і він терміново направив Маргариту на дообстеження в обласну лікарню, - повідомляє religions.unian.ua

  Діагноз шокував батьків: гострий лімфобластний лейкоз. Наразі Маргарита лише починає лікування. Вона ще не знає, скільки болю і страху їй доведеться перенести заради заповітної мети - перемоги над хворобою. У неї є всі шанси стати здоровою дитиною, але для цього потрібно пройти важкий шлях. Лікування лейкозу тривале й дороге. Нині Маргариті необхідний препарат «Аспарагіназа 10 000МЕ», в кількості 2 флакони, на загальну суму 5 510,00 грн. Маргарита з батьками та молодшою сестричкою проживає в Коростишеві.Тато працює фрезерувальником, а мама перебуває в декретній відпустці. Батьки змушені звернутися з проханням про допомогу до всіх небайдужих людей: допоможіть, будь ласка, у лікуванні доньки! Підтримайте, будь ласка, Маргариту! Про те, як і чим допомогти Маргариті Ступак – читайте на сайті БФ «Надіюсь і вірю».

Джерело: religions.unian.ua

Новини Житомира

 

 

 

Последнее изменение Пятница, 27/07/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework