×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

В Бердичеві чоловіка побили аж до реанімації

  Чому чоловік вирішив зірвати щось з тієї чужої злощасної грядки, знає, очевидно, лише він, ну і, звісно ж, його рідні та працівники поліції, котрих було викликано уже згодом і котрі проводили слідчі дії. Проте ті ж таки правоохоронці володіють лише інформацією, сказаною членами родини побитого чоловіка.

  Подія трапилася у п’ятницю, 27 липня, близько 18-ї години вечора в р-ні вулиць Білопільської - Газопровідної. Як пояснили у Бердичівському відділі поліції, і слів рідних, він прийшов додому у стані алкогольного сп’яніння, побитий, але пояснювати нічого не став. Проте у неділю, 29 липня, він себе дуже погано почував і його забрала карета швидкої допомоги до міської лікарні. Від лікаря реанімаційного відділення і надійшло повідомлення до чергової частини поліції о 12:10. Рідні побитого чоловіка 1958 року народження пояснили, бо сам потерпілий знаходився без свідомості, що він начебто зірвав у когось на грядці чи то кукурудзу, чи щось інше, йдучи додому. За цією справою його запримітили і здійняли ґвалт, а за свої діяння так званий «зловмисник» отримав чималих тумаків від двох чоловіків, - повідомляє rio-berdychiv.info.

  На момент прибуття до медичного закладу у потерпілого, який був без свідомості, лікарі констатували закриту черепно-мозкову травму, субарахноїдальний крововилив, а також перелом щелепи.31 липня зранку у телефонному дзвінку завідуюча реанімаційним відділенням ЦМЛ підтвердила дану інформацію, але додала, що вчора, тобто у понеділок, у зв’язку з важким станом, бердичівлянина було відправлено в реанімаційне відділення житомирської лікарні.

  Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 121 ч. 1 Кримінального кодексу України («Умисне тяжке тілесне ушкодження»). Нині поліція з’ясовує усі обставини надзвичайної події.

Джерело:rio-berdychiv.info

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Четверг, 02/08/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework