×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Новостворені п'ятдесят робочих місць – перспектива працевлаштування для безробітних Овруцького та Народицького районів

  Спеціалісти Овруцької районної філіїї Житомирського ОЦЗ активно ведуть аналіз ринку праці Овруцького та Народицького районів. Директор філії Сергій Закусило та фахівець відділу взаємодії з роботодавцями Юлія Савчук 7 серпня, відвідали  підприємство ТОВ «Поліська ТЕС».

  Оскільки на території  міста планується відкриття в жовтні 2018 року теплової електростанції, яка спеціалізується на переробці «БІО МАСИ» (енерго-верба, щепа, дрова та інших відходів), однією з першочергових завдань районної філії є співпраця з роботодавцями. Залученню роботодавців до співпраці передує активна роз’яснювальна робота щодо можливостей задоволення їхніх потреб у персоналі та соціальної значимості служби зайнятості.

  Оскільки роботодавець планує працевлаштувати на нові робочі місця близько 50 працівників за різним професійно-технічним складом (операторів котлів, інженерів, охоронників, електрогазозварників, водіїв-навантажувачів, менеджерів та інших), було вирішено зробити професійно кваліфікаційний відбір безробітних громадян, які перебувають на обліку в Овруцькій районні філії Житомирського ОЦЗ.

  На даному етапі проводиться будівництво станції, ведуться монтажні роботи по встановленню технічного обладнання. Для забезпечення власних потреб в «БІО МАСІ» висаджено 12 гектарів енерго-верби, планується висадити ще 1 тис. гектарів даної рослини. Потужність підприємства по електричній енергії  складає 5,5 тис кіловат за годину. 

ok 0908133691ok 090813369621

Житомирський обласний центр зайнятості

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Четверг, 09/08/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework