×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Мешканець Пулинського району підкорює "Майстер-Шеф". ВІДЕО

  Денису Войтенку 29 років, він народився у селі Сколобів Пулинського (Червоноармійського) району.

  На початку вересня Денис потрапив у двадцятку найкращих кухарів шоу "Майстер-Шеф", яке виходить в ефір на каналі СТБ. Розповідаємо, як це йому вдалося, - про це повідомляє novograd.city.

  "Я — супермен", — саме такими були перші слова Дениса Войтенка на проекті "Майстер-Шеф". Очевидно, що суперсила Дениса — це впевненість в собі, адже одразу він запропонував суддям відкрити чорний ящик, який приніс з собою. Таким оригінальним способом Денис вирішив подарувати журі обереги — полотняні мішечки з різними духмяними травами.

  До шоу Денис працював у районній газеті журналістом. Писав про все: про зіпсовані продукти на ринку, про ремонт доріг, про безпритульних собак тощо.

  "Немає такої теми в районі, яку я не піднімав би з дна, яку я не висвітлив і не показав, — зізнається Денис. — Саме тому у минулому році в області мене визнали кращим молодим журналістом".

  Незважаючи на успішну кар’єру удома, Денис завжди мріяв переїхати до столиці. Таку можливість подарувало йому шоу "Майстер-Шеф". До суддів він прийшов з м’ясними мафінами — цю страву порадила йому приготувати редакторка газети, де Денис працює. Хоч презентація мафінів кулінарне журі не вразила, смак все виправив — після двох "Так" від Ектора Хіменеса-Браво та Тетяни Литвинової, Денис потрапив на Майстер-Шеф.

ok 25.09.10032gif

  Хоча Дениса у рідному селі знають всі, хлопець зізнається, що вважає себе скромною людиною. Це ще одна причина, чому він прийшов на проект — досягнути перемоги і стати впевненішим в собі. І здається, поступово це почало в нього виходити, адже Денис досі залишається в проекті, попри те, що двоє учасників з двадцятки вже покинули кухню "Майстер-Шефа".

  "Країна дочекалася — на проекті "Майстер-Шеф" з'явився супермен, — сміливо заявив Денис. — Хоч я трохи худорлявий супергерой, то нічого, адже в мене є білий фартук, який дає мені сили пройти далі!"

Джерело: novograd.city

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Вторник, 25/09/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework