×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

На Житомирщині запрацювала ще одна поліцейська станція

  2 жовтня у с. Поліському Коростенського району відкрилась чергова на Житомирщині поліцейська станція, в якій постійно працюватимуть два дільничних офіцери, за окремим графіком – інспектор ювенальної превенції і за потреби – група швидкого реагування місцевої поліції. 

  Участь у відкритті поліцейської станції у с. Поліському на Коростенщині узяли керівник Головного управління Нацполіції в Житомирській області В’ячеслав Печененко  та голова Ушомирської об’єднаної територіальної громади Людмила Мала, яка й розповіла про особливості ОТГ і допомогу у реалізації проекту поліції в удосконаленні забезпечення правопорядку.

  – До нашої територіальної громади входять 27 населених пунктів, в яких проживають більше 6 тисяч людей. Тож питання їх безпеки – серед пріоритетних. Ми потурбувались про встановлення на території громади до 20 камер відеоспостереження (зокрема, половина з них – у с. Поліському), які функціонують у межах селищ і сіл, а також контролюють в’їзди та виїзди у населені пункти з автомагістралей міжнародного значення. Усі зображення виведені у приміщення сільрад. Невдовзі плануємо, що і наші дільничні офіцери поліції на станції у с. Поліському безпосередньо могли мати доступ до відеоспостереження із цих засобів відеофіксації, - зазначила Людмила Мала. 

  Приміщення поліцейської станції, що відсьогодні діятиме у Поліському, розраховане на постійне перебування тут двох дільничних офіцерів. Їх робочі місця відповідно обладнані усім необхідним. За словами правоохоронців, основні правопорушення, з якими вони мають справу на ввіреній їм території, типові загалом для краю: це хуліганства і насильство у сім’ях, породжені зловживанням спиртним і безробіттям.  

  Інший кабінет поліцейської станції обладнаний спеціально для роботи інспектора ювенальної превенції, який працюватиме тут за графіком. Дитячий куточок оформлений з урахуванням перебування на станції дітей і створена загальна атмосфера затишку, щоб відвідувачі могли почуватись спокійно та комфортно при спілкуванні з поліцейським. 

  Також на станції функціонуватиме ще одне приміщення для чергового наряду реагування патрульної поліції Коростенського ВП ГУНП, працівники якого за потреби забезпечуватимуть правопорядок у Поліському. 

  – Відкриття ще однієї поліцейської станції стало можливим завдяки плідній взаємодії з Ушомирською об’єднаною територіальною громадою і за підтримки якої приміщення обладнано необхідною для якісної діяльності правоохоронців технікою, меблями та іншими необхідними речами. Приємно відмітити, що голова дійсно опікується безпекою громади. Ми ж, у свою чергу, готові підтримати ініціативи щодо розширення штату дільничних офіцерів, удосконалення їх роботи і посилення заходів забезпечення правопорядку, - прокоментував начальник ГУНП Житомирщини В’ячеслав Печененко. 

  Також для ефективності роботи він вручив дільничним офіцерам 2 планшети і  скутери, зазначивши, що ці транспортні засоби стануть їм у нагоді для мобільності та переміщення у віддалені населені пункти території обслуговування. 

  Слід зазначити, у с. Поліському – вже шоста відкрита упродовж року на Житомирщині поліцейська станція. 

ok 04.10.20145jpg

Відділ комунікації поліції Житомирської області 

Последнее изменение Четверг, 04/10/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework