×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Баранівська міська рада через суд виборола гарантію на ремонт дороги від підрядника

  Йдеться про те, що у червні 2017 року між Баранівською міською радою та приватним підприємством укладено договір про капітальний ремонт дороги за бюджетні кошти по вул. Європейській в м. Баранівка.

  Однак, Новоград-Волинською місцевою прокуратурою встановлено, що укладений договір не відповідає вимогам чинного законодавства щодо укладення та виконання договорів підряду в капітальному будівництві.

  Зокрема, усупереч встановленим вимогам, договір будівельного підряду не містить однієї з істотним умов, а саме, гарантійних строків якості наданих послуг, які мають становити не менше 3-х років.

  Проведення капітального ремонту без встановлення гарантійного терміну не створює у підрядника зацікавленості в його належній якості та тривалій експлуатації дорожнього покриття, що призводить до його швидкого руйнування та зумовленої цим систематичної потреби у додаткових бюджетних асигнуваннях, спрямованих на забезпечення повторного ремонту.

  3 метою захисту інтересів держави, у серпні 2018 року Новоград-Волинською місцевою прокуратурою подано до господарського суду Житомирської області позов про внесення змін до договору шляхом встановлення гарантійного терміну виконаних робіт.

  Лише після звернення прокурора з позовом до суду, Баранівська міська рада та підрядник добровільно внесли відповідні зміни до договору, в зв’язку із чим суд закрив провадження у справі.

Прес-служба прокуратури Житомирської області

 

Последнее изменение Вторник, 09/10/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework