×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

На Житомирщині поруч з пологовим відділенням спалювали не лише листя, а й старі ліжка. ФОТО

  19 жовтня, на території Радомишльської центральної районної лікарні було зафіксовано правопорушення, у вигляді спалювання опалого листя.

  Працівники лікарні, за вказівкою керівництва, збирали та палили сухе опале листя. Також, щоб краще горіло, до вогнища додавали старі дерев‘яні ліжка.

  Даний факт правопорушення було зафіксовано о 9:30 ранку. Посеред двору, поруч з інфекційним, дитячим та пологовим відділеннями, де перебувають люди на амбулаторному лікуванні. Оладько Петро Григорович заперечив причетність його підлеглих до підпалу даного листя, і додав, що листя вже димить третій день.

  Про дане правопорушення було повідомлено оперативні служби міста. Представники ДСНС та поліції прибули на місце, для встановлення ініціаторів підпалу. По факту порушення екологічного законодавства та правил благоустрою міста було складено адміністративний протокол.

  Нагадуємо, що Статті 16 і 22 Закону України «Про охорону атмосферного повітря» забороняють спалювання листя. Відповідальність за порушення цієї норми передбачена статтею 77 адміністративного кодексу України.

ok 24.10.1632jpg

ok 24.10.5236jpg

Джерело: malininform

 

Последнее изменение Среда, 24/10/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework