Іван Петренко виріс у родині військового льотчика. Дитяча мрія бути, як батько, збулася. ВІДЕО

  Відео, присвячене пам'яті полковника Івана Петренка, опубліковане в мережі Фейсбук, на сторінці спільноти Командування Повітряних Сил ЗСУ.

  «Закінчивши Харківське вище військове авіаційне училище льотчиків, Іван Петренко продовжив авіаційну династію. Офіцер пройшов непростий шлях військового пілота, від простого льотчика – до заступника командира Повітряного командування «Схід» з авіації.

  Загальний наліт Івана Петренка перетнув цифру у 1000 годин...

   У 2014 році, коли на рідну землю прийшла війна, полковник Петренко стає на захист повітряного простору держави у зоні бойових дій.

  З урахуванням бойового досвіду на Сході України, досвідчений льотчик допомагає п’ятикурсникам Харківського Національного університету Повітряних Сил ставати на крило, здобувати навички та досвід пілотування на літаках МіГ-29 та Су-27, підвищували льотну кваліфікацію молодих пілотів», — йдеться в тексті допису.

  Нагадаємо, що льотчик загинув 16 жовтня внаслідок падіння винищувача СУ -27. Це сталося над Вінничиною під час навчань «Мирне небо».

  

  Читайте також: «Всю свою 25-річну офіцерську службу віддав військовій авіації»: В авіакатастрофі загинув льотчик з Озерного. ВІДЕО

 

Последнее изменение Среда, 31/10/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework