×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

На Житомирщині жителі багатоповерхівок більше місяця обходяться без води

  Про неприємну ситуацію, яка склалась в Черняхові повідомили в групі Новини Черняхівщини у Фейсбук.

  Буквально позавчора до мене звернувся з криком душі про допомогу мешканець Черняхова. Ось що він розповідає:
 " Можливо Ви, що знаєте про ситуацію з відсутністю води в будинках Черняхова уже як три тижні... Чи знає про це адміністрація і чи довго люди будуть терпіть і дивиться як п'яні робочі сидять в розритих ямах і влаштовувать фонтани, поки сотні людей з дітьми сидять без води?
  Я наприклад проживаю в пятиповерховому будинку біля Черняхівської гімназії тут немає води місяць. Такого ще ніколи не було, ну ремонтували і до цього труби, ну бувало це займало до трьох днів, ну щоб місяць без води да ще й з фонтанами в центрі, люди ж сміються з цього всього, на цих робочих подивиться п’яних, молотки по всьому центрі валяються... ну такого ще не було. Гаразд я молодий якось ще з цим справляюсь, але в домі живуть ще старі люди на п’ятому поверсі які до ночі ту воду з криниці кружками носять бо відрами не в силі... я мовчу уже про дітей яких потрібно збирати в школу зранку.
  Ну і як в доповнення, люди автоматично опинилися без опалення, так як не встигли закачати воду в трубі, вигнати повітря до потрібних атмосфер... з напівповними трубами ніхто не ризикую включати газові котли... сидим також в холоді... ну якось так, одна проблема тягне другу..."

 

Последнее изменение Среда, 07/11/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework