×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

На Житомирщині зважений і щасливий чоловік розповів про своє життя після популярного проекту. ФОТО

  Екс-учасник шоу "Зважені та щасливі" новоградець Андрій Константинов розповів про своє життя після проекту і проте, як йому вдалося схуднути.

  Хоч схуднення є важким процесом, однак це зробити не складно, тяжко втриматися в бажаній формі та не набрати вагу знову. Саме так вважає Андрій. Ще три роки тому його вага була 130 кг, та вже два роки він важить 80-87 кг і робить все можливе, щоб вага залишалася у нормі, - проце повідомляє novograd.city

  Про мотивацію та внутрішню боротьбу

  Андрій Константинов брав участь у проекті "Зважені та щасливі" у 2015 році. Чоловік досі вважає його одним з найкращих шоу. Спершу він разом з братом Олександром подавали заявку на участь в 4 сезоні, однак, як каже сам Андрій, через свій позитив вони не потрапили до шоу.

  Через два роки йому зателефонували керівники проекту і запросили взяти участь. На момент дзвінка чоловік уже самостійно скинув близько 20 кг. Стало складно ходити, почалися проблеми зі здоров’ям, важко було, особливо в нашому місті, знайти одяг необхідного розміру. Це і стало рушійним моментом – мотивацією для дій.

  Я почав багато читати, експериментувати над собою, пробувати різні методи схуднення. 12 днів голодував.
"Пив лише воду, але маю зізнатися: щоб узятися за такі радикальні дії, потрібно консультуватися з лікарем. Важливо також правильно покінчити з голодуванням, адже наслідки можуть бути непоправні. За стільки років експериментів я точно впевнився, що скинути зайві кіло не тяжко, тяжко не набрати їх знову. Я спілкуюсь з багатьма учасниками шоу, так-от, з усіх лише 20 % лишилися з бажаною вагою", – розповідає Андрій.

  На думку екс-учасника "Зважених та щасливих", це єдиний проект, який щось дає людині. Усі знання, які здобули учасники, – безцінні, у них є вибір або застосовувати їх, або ні. Особливо безцінним є відчуття того, що ти можеш все, що все реально. Переглядаючи шоу, може здатися, що над учасниками знущаються, але це шокова терапія: якщо ти здолаєш ці перепони, тобі все до снаги.

ok 08.11.45128jpg

  "Усе жорсткіше, ніж здається, – переконує Андрій – по телебаченню ви не бачили навіть половини з того, що дійсно відбувалося на проекті. Цей досвід – незамінний. Повна ізоляція – це хороший психологічний хід. Ми не лише тікаємо від спокуси, ми залишаємося сам на сам зі своїми проблемами, страхами та бажаннями.

  Перші дні нас годували, а потім ми все мусили робити самі. Навіть продукти купували самостійно, а організатори слідкували, розуміємося ми на продуктах чи ні. Кожна дія, кожне випробування в цьому шоу – це досить важливий та обдуманий психологічний хід. І саме через це проект стає настільки важливим для товстунів".

  Для кожного, хто хоче схуднути, головна порада від нашого героя – це знайти для себе мотивацію. Вона має бути сильною, щоб щоразу, коли виникають думки спробувати щось смачненьке, саме вона вас зупиняла. Мотивація для Андрія – це здоров’я. Він довго готувався та налаштовувався на цей процес, адже кожна людина із зайвою вагою має непоправні проблеми зі здоров’ям. І чим швидше вона це зрозуміє, тим краще для неї.

  "Товстуни живуть під оболонкою, вони захищаються самоіронією, жаліють себе. Найголовніше – зрозуміти, що це ваше життя, і ви самі його скорочуєте, як би грубо це не звучало. У мене серйозні проблеми зі здоров’ям", – каже чоловік.

  Одного разу я вирішив, що не зможу довго насолоджуватись життям, якщо зараз не схудну. Це і стало для мене мотивацією.

 Про здорове харчування

  Щодо правильного харчування Андрій мав базові знання, бо займався цим серйозно. Він прагнув не просто схуднути, привести себе до ладу, залишитися з бажаною вагою, а й перетворити це на спосіб життя. І це непогано йому вдається. Наразі вага чоловіка складає 87 кг, і хоч це не ідеально, та і не критично.

  Проект подарував кожному з учасників цінні знайомства. Андрій спілкується з тренером Анітою Луценко, дієтологом Світланою Фус. Цей чоловік з власного досвіду знає, що програма, яку розробила Світлана, – найкраща, адже в ній розраховані всі нюанси. За цією програмою необхідно прорахувати найефективнішу вагу, з якою ти зможеш прожити якнайдовше, і те, які продукти тобі допоможуть її втримати.

ok 08.11.4125jpg

  Після проекту Андрій автоматично прораховує всі калорії та вагу страв, він знає, що може собі дозволити, а які страви – табу. Навіть в гостях чоловік вже звик не вживати забороненої їжі. Спершу друзі та знайомі не розуміли його, однак згодом усе змінилося. У гості Андрій ходить або зі своїми стравами, або просто обирає на столі продукти, які йому можна.

Дієти та поради

  Кожен, хто хоч раз сидів на дієті, знає, що іноді просто нестерпно хочеться чогось забороненого. У такому разі Світлана Фус радить: якщо хочеш чогось, то з’їж це до обіду і збільш на півлітри воду, щоб вивести солі, це ніяк не зашкодить процесу. Коли дуже чогось хочеш, потрібно задовольнити бажання, бо зірвешся.

  При кожній дієті потрібна підтримка родини. Найперше правило при схудненні – відмовитись від солодкого, випічки та частково від солі. Насамперед потрібно відмовитись від швидких вуглеводів – солодкого, від солі частково, і коли ви це зробите, ви відчуєте інший смак їжі.

  "Сіль затримує воду в організмі, а водний баланс потрібно регулювати. Також є необхідність в дробовому харчуванні через кожні три години. З власного досвіду знаю: як тільки переходжу на триразове харчування, відразу набираю вагу.

  У нашому місті я допоміг схуднути лише двом людям. Звертається багато, однак кожному чогось не вистачає. Дехто хоче, щоб я розписував ціле меню, але я цього не роблю, ви маєте самостійно розумітися, по-іншому не вийде.

  Є в мене з братом ідея створити магазинчик здорового харчування, де були б страви на щодень. Можливо, колись ми її втілимо", – ділиться Андрій.

  Головним своїм хобі чоловік вважає кулінарію. І, мабуть, це теж дуже допомогло на шляху до схуднення, адже він сам готував те, що йому потрібно та корисно. Андрій залюбки готує і здорову їжу, і звичайну. Він постійно отримує колосальну підтримку від рідних.

  Андрій запевняє, що зараз дійсно насолоджується життям. Хто не був товстуном, не зрозуміє цього:

  "Я кайфую від життя. Нарешті можу купувати одяг, який мені подобається, ходити на далекі дистанції. Це просто неймовірно. Товстунів багато, та мало тих, хто б наважився на зміни у своєму житті. Але ці зміни необхідні. Які б люди не були поряд з вами, як би сильно вони вас не любили, все може змінитися тільки тому, що ви стали іншим. Ви повинні налаштуватися на ці зміни і перебороти себе, адже те, що відчуєте згодом, не порівняти ні з чим!".

Джерело: novograd.city

 

 

Последнее изменение Пятница, 09/11/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework