Не Чорнобиль і не кадри з фільму жахів, а просто дитячий майданчик в одному з районних центрів на Житомирщині. ФОТО

  Це світлини дитячого майданчика в Новограді-Волинському, в мікрорайоні Зелені.  

   Його стан у світлинах показала користувачка Анна Ващенко в дописі в мережі Фейсбук. Ось, що написала користувачка:  «Ні, це не Чорнобиль і не кадри з фільму жахів. Це лише дитячий майданчик на Зелених.

  Так, можна завжди зробити крайніми нас, матусь, чиї діти граються на таких майданчиках. Можна і далі писати "А візьміть і самі відремонтуйте". Але суть посту трошки в іншому.

  Такі руйнацій найчастіше завдають діти, яким вже по віку не підходять дитячі майданчики. Аби похизуватися перед однолітками, вони готові зломати все на своєму шляху. Сподіваємося, що цей пост приверне увагу старших дітей і наступного разу, коли захочуть продемонструвати свою силу, спочатку подумають, чи потрібно це робити і що вони залишать після себе. Нажаль, цей пост не побачать ті, хто знімають металеві та дерев'яні конструкції заради наживи. Тут заклик до нас з вами! Якщо побачили, що хтось займається вандалізмом, сповіщати до правоохоронних органів.

  Також є запитання до ОСББ та депутата Овдіюку Віктору Івановичу який представляє цей мікрорайон у МР. Чому стільки років ви не звертаєте уваги на даний майданчик, точніше, на залишки майданчику? Гратися туди приходять діти не лише з мікрорайону Зелені, а й з Лубчиці та мікрорайону Олімпійський.

 ‌ Скоро зима і майданчики будуть не актуальними для дітей. Але хотілось би, щоб це питання було актуальним у депутатів усіх мікрорайонів. Сподіваємося,що ви продумаєте свої подальші дії і у наступному році у місті з'являться сучасні дитячі майданчики по всьому місту! Тому питання,що стосуються дітей,на наш погляд,повинні бути одним і з перших в черзі,адже саме вони-НАШЕ МАЙБУТНЄ.Не забувайте, що його потрібно створювати саме зараз. Можливо, дітки, які граються на цьому майданчику, у майбутньому будуть керувати Україною.Зараз ми дбаємо про них, а в подальшому житті вони будуть дбати про нас.Також додаємо фото майданчика, який дбайливо встановили для діток мікрорайону Лубчиця».

  Більше фото за посиланням.
 
kd21111812 1
kd21111812 2
kd21111812 2
kd21111812 2
kd21111812 2
kd21111812 2
kd21111812 2
kd21111812 2
kd21111812 2
kd21111812 2
 

Последнее изменение Четверг, 22/11/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework