Видовище і сум водночас: Чого довелося натерпітися військовим 30-ої бригади під час навчальних стрільб? ФОТО

  На своїй сторінці у Фейсбук користувач В'ячеслав Кучинський зробив допис, який не може лишити байдужим. Це дійсно водночас і видовищно, і сумно, оскільки після такої розповіді розумієш, що приховується за зовні захопюючим дійством, показаним під час навчання нашими військовими. 

   «Навчальні стрільби на Гончарівському полігоні пройшли для нашого підрозділу досить успішно, хоча і важкувато із-за холоду.

  Президент #Порошенко відвідав цю подію на білому гелікоптері і вручив медалі кращим воїнам 30-ої бригади. Цю акцію ми спостерілали сидячи в окопах за двісті метрів від епіцентру - місця нагородження.

  Петро Олексійович напевне не здогадується, що перед його прильотом, вся бригада вже три морозні дні тренувалася і репетирувала стрільби - солдати, сержанти і офіцери мерзли в окопах, щоб вчорашній спектакль нашому коханому Президенту сподобався.

  Техніка наша, слава Богу, витримала іспит на випробування, бо прийшлося її тягати туди-сюди чотири дні підряд. Спалили ми багато пального, настрілялися і повтомлювалися. Але наскільки мені відомо серед нас немає жодного пораненного чи вбитого.

  І це головне!

  P.S. Дивним і незрозумілим залишається те, що сьогодні, опісля чотирьох днів навчань, нас чомусь не відпускають в Гончарівське для того аби закупитися в магазині, помитися та попрати одежу. Полігонівська баня закрита, так само як і не працює сервіс попрати одежу. Наша батальонна баня сьогодні обіцяє топитися, але пряцює вона вкрай погано - вода там зазвичай прохолодна і працює наша баня нерегулярно. Таке враження, що наші командири штучно створюють незручності і перешкоди для побуту своїх підлеглих», — зазначив автор допису, додаючи фото.

kd03121820 2

kd03121820 2

kd03121820 2

kd03121820 2

kd03121820 2

kd03121820 2

Последнее изменение Вторник, 04/12/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework