На Житомирщині в ДТП постраждав 56-річний чоловік, який опинився під колесами «десятки»

  Дорожньо-транспортна пригода, у якій постраждав 56-річний малинчанин, сталася нещодавно на перехресті вулиць Кримського та Мічуріна, поблизу магазину «Альянс» в Малині.

 

  Про це повідомляє mn.zt.ua.

  Свідки ДТП кажуть, водій «десятки», під колесами якої опинилася людина, їхав обережно, не перевищуючи швидкості. Пішохід вискочив на проїжджу частину раптово, до того ж у непередбаченому для переходу місці, що й призвело до біди.

 Медики, котрі приїхали на виклик, констатували у постраждалого струс головного мозку й закриту черепно-мозкову травму. Неозброєним оком було помітно, пацієнт напідпитку. Надати бідоласі першу медичну допомогу було практично неможливо, адже він відмовлявся від госпіталізації й безперестанку ображав працівників швидкої.

  Однак зрештою таки вдалося вмовити чоловіка поїхати на обстеження у медичний заклад. Ще одна дорожньо-транспортна пригода, у якій постраждав пішохід, сталася у понеділок, 26 листопада, на «зебрі» поблизу «Укртелекому». Близько 17:00 години під колеса автівки потрапила жінка, яку медики доставили у лікарню.

  Обставини обох аварій з’ясовують правоохоронці.

Джерело: mn.zt.ua

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework