×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Житомирянин Миколай Пліщук в свої 17 років бореться з пухлиною і потребує допомоги

  Миколай Пліщук ще недавно був першокурсником, освоював спеціальність електрика і жив звичайним студентським життям.

  Але так вийшло, що студентську парту він змушений був змінити на лікарняне ліжко. У квітні хлопчик став погано себе почувати, у нього раптово з'явилися болі в спині. Призначене докторами лікування виявилося неефективним. Однак проблеми стали наростати. У Колі з'явилися утворення на голові і за вухом "шишки", і хлопчика направили до лора. Доктор патології лор-органів теж не виявив. Хлопця тим часом турбував головний біль, збільшилася припухлість у скроневій частці, періодично німіла ліва частина обличчя.

ok 19201003

  Після проведеного обстеження МСКТ головного мозку лікарі виявили об'ємний процес у лівій скроневій кістці. У липні хлопчика прооперували, і після консультації у національному інституті раку Колі призначили курс хіміотерапії за місцем проживання. Минулого тижня Колі робили КТ, за результатами якого є позитивні зміни. Найближчим часом Коля має заступити на черговий блок ХТ, для проходження якої йому потрібен препарат «Блеомицин» 15мг в кількості 2 флакони на загальну суму 2 960,50 грн. Фінансова ситуація в цій сім'ї нині дуже складна.

  Три роки тому батько хлопчика потрапив в аварію. Насилу родині вдалося поставити його на ноги, а торік ще й тяжко захворіла мама. «Спокійний і доброзичливий, добрий і дуже уважний», - з теплотою розповідає про внука бабуся, Надія Іванівна. Вона дуже любить онука і переживає за нього. - «Ми сподіваємося і віримо, що вилікуємо Колю, і все буде добре». Раніше завдяки підтримці небайдужих людей Миколай отримував необхідні для лікування ліки. Без вашої допомоги він не впорається з підступною хворобою.

  Про те, як і чим допомогти Пліщуку Миколаю – читайте на сайті «Надіюсь і вірю».

Джерело: unian.ua

 

 

Последнее изменение Среда, 19/12/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework