У ЖДТУ відбулась ENGLISH WINTER SCHOOL 2019

  Традиційно під час шкільних канікул Житомирський державний технологічний університет запрошує старшокласників Житомира та області в Зимову школу англійської мови.

   Про це повідомляється на сайті Житомирського державного технологічного університету.

  Цьогоріч Зимова школа об’єднала учнів Баранівської, Білокоровицької, Коднянської, Іванівської, Левківської, Іванопільської, Бердичівської, Трощанської та Житомирських шкіл. Молоді шанувальники англійської мови мали змогу познайомитися з університетом, його керівництвом, студентами, викладачами та насолодитися спілкуванням англійською з однолітками, з іноземними студентами ЖДТУ та викладачами-носіями мови − нашими постійними партнерами волонтерами Корпусу Миру США в Україні.

  Організатори заходу − кафедра теоретичної та прикладної лінгвістики − щиро вдячні учасникам Школи за активний і позитивний зворотній зв’язок, за прихильність до англійської мови, за високий рівень усвідомлення її важливості як у повсякденному, так і в професійному житті. Висловлюємо вдячність адміністрації університету за підтримку та сприяння в проведенні заходу. Дякуємо Центру довузівської освіти та роботи з іноземними студентами за запрошення до участі в Школі іноземних студентів ЖДТУ. Заняття в групах з іноземцями були особливо популярними серед учасників, адже саме тут вони спробували англійську не як академічну дисципліну, а як живу мову в дії, як lingua franca, використовуючи її для спілкування між франкомовцями та україномовцями.

  Більше фото за посиланням.

kd1401909 1

kd1401909 1

kd1401909 1

kd1401909 1

kd1401909 1

kd1401909 1

 Джерело: сайт ЖДТУ

Новини Житомира

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework