Не минуло й кілька місяців після ремонту, як в житомирському підземному переході облупилася штукатурка. ФОТО

  Про це в дописі на своїй Фейсбук-сторінці розповіла депутат Житомирської районної ради Ірина Ярмоленко.

   "Протягом місяця спільно з Boryslav Rozenblat досліджую тему якості так званої реконструкції єдиного підземного переходу в місті.

  Шок! Не минуло й два місяці після нанесення штукатурки, як вона облупилася. Фото додаються.

  Хочу звернути вашу увагу, що я протягом трьох років добивалася того, щоб розпочався ремонт. Це питання дуже близьке мені.

  До слова, деякі з колег пропонували закрити підземку та засипати піском. На час реконструкції було нанесено зебру й встановлено світлофор, і за цей час сталася масштабна аварія і безліч дрібних.

  Але повернемося до сьогодення. Я зараз чую безліч скарг і обурень щодо якості реконструкції: про деребан під час ремонту, про криворукість підрядників, про типу нашу депутатську безвідповідальність.

  Багато хто скаже, що об’єкт ще не зданий і про результат зарано говорити, але чи мовчимо ми, коли бачимо, що в транспорті хтось хоче поцупити гаманець у пасажира? Отожбо! Я мовачати не буду!

  Це плювок в обличчя мені, міському голові, депутатам та житомиряням. Тому я вимагала на сесії міської ради, щоб була створена слідча комісія й було розслідування в з’язку з чим полупилися геть новенькі стіни, і чому з фото видно замість міцної суміші беттоної – використання піску? І що буде далі? Чи не розсиплеться підземка, як картковий будиночок вже за рік, навіть якщо зараз її підмажуть!

  Я особисто хочу увійти в пам"ять міста Житомира, як депутатка, яка підтримувала та допомагала мешканцям у їхніх потребах. Якщо владі байдуже, що про них скажуть люди – то мені ні!

  Попередники зробили підземку, яка простояла тридцять років.

  Ми створюємо цю, я хочу цю на такий же термін мінімум. Це підземка, зокрема, для двох шкіл та садочків, для наших маленьких житомирян, для нашого майбутнього.

  Влада, не ганьбися халтурою!

  На фото також для порівняння, підземка Варшави, якій вже десяток років", - зазначила в дописі депутат.

kd070215 1

kd070215 1

kd070215 1

kd070215 1

kd070215 1

kd070215 1

kd070215 1

kd070215 1

kd070215 1

kd070215 1

kd070215 1

kd070215 1

kd070215 1

  Новини Житомира

 

Последнее изменение Четверг, 07/02/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework