У Коростишеві судитимуть за зайняття гральним бізнесом

  Під процесуальним керівництвом Коростишівської місцевої прокуратури закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом  зайняття забороненим в Україні гральним бізнесом.

  Наразі, у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 203-2 КК України місцевою прокуратурою затверджено обвинувальний акт стосовно адміністратора закладу та скеровано до суду для розгляду по суті. 

  Установлено, що у промисловій зоні, що на околиці Коростишева, в орендованому приміщенні колишньої їдальні, окрему залу було обладнано гральними автомати та налагоджено заборонений законом гральний бізнес.

  Під час проведення санкціонованого обшуку у нелегальному закладі правоохоронцями виявлено та вилучено 14 гральних автоматів, понад 11 тис грн, а також грошові кошти в іноземній валюті, на які судом накладено арешт.

  Справу розглядатиме Коростишівский районний суд, публічне обвинувачення здійснюватиме місцева прокуратура.

  До відома: санкція ч. 1 ст. 203-2 КК України передбачає покарання у вигляді штрафу від 170 до 640 тис грн та конфіскацію грального обладнання.    

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  На Житомирщині за втручання прокуратури припинено незаконне користування майже 1 тис га радіоактивно забруднених земель державної власності вартістю майже 100 млн грн

У Бердичівському районі оштрафовано депутата селищної ради, який «умудрився» подати дві декларації, за 2016 та 2017 роки, в один день

Прес-служба прокуратури Житомирської області

 Новини Житомира

  
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework