Дівчині з Житомирської області потрібно витримати повторну операцію на хребті, аби більше не відчувати болю. ВІДЕО

  Дівчина має витримати повторну операцію на хребті.

   Про це повідомляється в сюжеті tsn.ua.

  Коли Каті було 7 років, вона отримала травму хребта, перелом 11-го грудного хребця. Проте зараз стара травма далась в знаки, дівчина відчуває постійний біль в хребті, шиї, попереку, не може довго ні сидіти, ні стояти.

  «Хребет продовжує викривлятися через відсутність одного хребця (який сплюснувся внаслідок перенесеної травми). Рік тому Каті зробили операцію на хребті, встановили металоконструкцію із 8 гвинтів. Але, на жаль, вона не допомагає, вона розхиталася і ламається. Ці гвинти розхиталися і можуть зламатися будь-якої миті.  Зараз лікарі пропонують замінити стару конструкцію на нову і подовжити її ще на 8 гвинтів, щоб вирівняти хребет, а також замінити тіло ушкодженого хребця на штучний кейдж», - розповідає мама дівчини.

  Якщо зробити цю потрібну операцію, Катя зможе жити нормальним повноцінним життям. Але після першої операції назбирати для наступної 160 тисяч гривень для родини дівчини - непосильне завдання.

  «Дивлячись на Катю, ніхто не може повірити, що така гарна дівчина, постійно усміхнена, відчуває такий нестерпний біль, з яким живе щодня», - каже мама дівчини і просить про допомогу. 

  Реквізити для допомоги:

  ПриватБанк: 4149 4393 1206 5984 Король Катерина Анатоліївна

  Ощадбанк 5167802011197487 Король Катерина Анатоліївна

Джерело: tsn.ua

Новини Житомира

   

Последнее изменение Четверг, 27/06/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework