DeHack – Сьомий хакатон з децентралізації відбудеться у Коростишівській ОТГ

  DeHack – Сьомий хакатон з децентралізації відбудеться у Коростишівській ОТГ

   З 11 по 13 жовтня в Коростишівській ОТГ відбудеться сьомий хакатон із Децентралізації DeHack. Протягом 54 годин учасники будуть працювати над IT-рішеннями для громад. Метою заходу є розробка інноваційних проєктів та конкретних програм, які стануть стартовою платформою для розв'язання проблем об'єднаних територіальних громад за допомогою інформаційних технологій.

  Ініціює проведення таких хакатонів Програма «U-LEAD з Європою», Це вже буде сьомий хакатон з децентралізації, які відбуваються у громадах.

  «Ми запрошуємо до співпраці талановитих учасників, в яких уже є досвід створення продуктів та сервісів, а також радимо скористатися унікальною можливістю створювати продукти для об’єднаних  територіальних громад», - наголошує Артем Комолов, радник з цифрових комунікацій Програми «U-LEAD з Європою».

  Серед кураторів події: досвідчені фахівці з бізнесу, громадянського суспільства, медіа, засновники стартапів, а також представники ОТГ. Список тем, над якими можна працювати, необмежений, як-от: освіта, медицина, екологія, охорона здоров'я, безпека, залучення інвестицій, адміністративні послуги.

  «Хакатон – це захід, під час якого різні спеціалісти в галузі розробки програмного забезпечення разом працюють над розв'язанням якоїсь проблеми, через створення нового додатку чи сервісу. Ми хочемо залучити талановитих експертів для пошуку таких рішень у Коростишівській ОТГ», - наголошуєЮрій Денисовець, заступник Коростишівського міського голови.

  Учасникам компенсуються транспортні витрати, надається проживання та харчування. Реєстрація за посиланням: http://bit.ly/dehackorostyshiv

  Захід організовано Програмою для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою», що спільно фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами: Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework